Politica de retur

- Daca doriti un colet la schimb sau retur, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR. Nu se poate solicita un schimb / retur prin apel telefonic!

 

Taxa de curier (22 lei) va fi suportata de catre dumneavoastra in urmatoarele situatii:

 

- In cazul unui colet la schimb (schimbam produsul cu un alt produs), completati formularul de retur, curierul va veni la dumneavoastra in decurs de 1-4 zile lucratoare. (Impachetati produsul asa cum l-ati primit, in punga sau cutie, iar in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra, predati coletul si il primiti pe cel nou). Plata se face pe loc, la curier, in momentul schimbului.

In cazul in care sesizati o greseala facuta de noi (am trimis un alt produs, o alta marime, sau produsul prezinta defecte), completati formularul de retur, specificati motivul schimbului, iar dupa o verificare amanuntita vom lua decizia daca taxa de curierat va fi suportata de noi sau de dumneavoastra.

 

- In cazul in care doriti returnarea banilor, impachetati produsul asa cum l-ati primit, in punga sau cutie, puneti bilet in interiorul coletului cu urmatoarele informatii: Cont IBAN, Nume si prenume aferent contului IBAN. Suma de 22 de lei (taxa de curier) va fi scazuta din suma totala care trebuie returnata. Noi trimitem curierul catre dumneavoastra pentru a ridica coletul in termen de 1-4 zile lucratoare (din momentul in care ati completat formularul de retur).

 

In cazul in care doriti returnarea banilor, toate taxele de curierat, atat cea initiala de 18 lei, cat si cea de 22 lei, vor fi suportate / scazute din suma rambursului. Banii vor fi virati in contul IBAN specificat de catre dumneavoastra in termen de 1-7 zile lucratoare.

Verificati cu atentie contul IBAN sa fie corect. In cazul in care ne furnizati un cont IBAN incorrect / gresit si trimitem banii altei persoane, nu ne asumam greselile clientului. Contul IBAN nu trebuie neaparat sa fie al persoanei care a facut comanda, poate fi al oricarei persoane pe care o cunoasteti si in care aveti incredere. (rude, cunoscuti, prieteni, etc…). Cu acceptul dumneavoastra vom vira suma in contul pe care ni-l furnizati.

 

- Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier cu ramburs;

- Daca ati comandat mai multe produse si ati benecifiat de transport gratuit si doriti banii inapoi, costul de transport initial (18 lei) se va scadea din totalul rambursului.

- Daca ati comandat mai multe produse si ati benecifiat de transport gratuit si doriti returnarea unui produs, in cazul in care dupa returnarea produsului, suma totala scade sub pragul de transport gratuit, costul de transport initial (18 lei) se va scadea din totalul rambursului.