Despre noi

Cine suntem     

 

Printr-o varietate de culori, design si marimi, Glamo isi propune sa intampine fiecare client cu zambetul pe buze si o rochie cu care sa se mandreasca. Incurajam libertatea de expresie a clientilor nostri prin alegerea unui obiect vestimentar care sa te reprezinte exact asa cum esti. Suntem alaturi de tine pentru tinutele casual, office, dar si evenimentele speciale din viata ta.

 

 

Misiune

 

Misiunea noastra este ca Glamo sa devina prima optiune a clientilor in materie de vestimentatie si...stil! Punem la dispozitia dumneavoastra produse atragatoare la un pret convingator, calitate, servicii rapide si bineinteles, cele mai in voga trenduri in materie de fashion.

 

 

 

Viziune si valori

 

Credem cu tarie ca fiecare om trebuie sa aiba libertatea de a-si defini un stil vestimentar care sa ii reflecte personalitatea. Suntem partenerul tau de incredere atunci cand ai un eveniment important in viata ta, o ocazie speciala sau un simplu moment de relaxare. Valorile pe care le transmitem in fiecare rochie creata cu drag sunt calitatea, confortul, eleganta si rafinamentul.